VÁLASSZ!

Rögtön a közepébe csapok, üzlet vagy utazás miatt vagy itt?

Mindkettő?

Bevétel az Online turizmusból. Hogy?

 

Bármivel is foglalkozol, bármit is tanultál eddig, ha hajlandó vagy új információkat befogadni, időt szánni erre, lehet ez egy B terv, amivel nagyon komoly üzleted lehet. Tudom, mind minden új dologra, új ismeretanyagra rá kell szánni az időt. Ha csak 1-2 órát szánnál erre, hogy eldöntsd érdemes e ezzel foglalkozni, esetleg olyanok véleményét kérdeznéd, akik nem kompetensek ebben, rossz hírem van… Előre szólok, nem fog menni.

 

Viszont ha megvan a célod, a miérted, a kitartásod, és beengeded az új információkat, meglesz ebben a hited is. És hidd el, nincs lehetetlen. 8 éve foglalkozom ezzel szinte minden nap és megérte. Nézz utánam, és ha vonzó az életem és úgy gondolod neked is tetszene, tarts velem.

 Tudok segíteni, hogy elérd a célod!

UTAZÁS

Miért gondolom, hogy tudok neked segíteni? Több mint 25 éve utazom, több, mint 30 országban jártam. Ez, hogy sok e vagy kevés, mindenki döntse el maga. Kinek mi. Rengeteg tapasztalatot szereztem a témában és 8 éve minden nap olvasom képzem magam ezen a területen. Munkám során több mint 60 útikönyvben szerepel a nevem, és jómagam is írtam Világjáróknak kalandozóknak című könyvet. A Youtube-on több mint 80 kis filmem segíthet következő utad megtervezéséhez, vagy ötletmerítéshez. Jelenleg írom a következő részét útikönyvemnek. Több ezer utazónak segítettem olcsóbbá, biztonságosabbá és élményekben gazdagabbá tenni az utazását. Jó szórakozást kívánok.

Látni és láttatni a világot…

– Merényi Tamás

ország

megtett km

kisfilm

megtekintés

KÖNYVEK

A következő könyvek készítésében vettem részt:

KÖNYVEK

HOBBY

HOBBY

KERÉKPÁROZÁS

VITORLÁZÁS

FOTÓZÁS

Legújabb Blog bejegyzéseim

Itt inkább az üzletről írok, hogy mik a gondolataim, és hogy épp hova tartok, mi új dolgot tanultam, hallottam. Ha az utazások édekelnek, a www.utazasspecialista.hu oldalon megtalálod őket.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Gyerünk!

Ha tényleg akarod, neked is sikerül!