Keress pénzt az online foglalásokból!

Küldetésem: szeretném ha neked is lehetnének ilyen élményeid. Azon dolgozom, hogy utazásaid élményekben gazdagabbak, biztonságosabbak és olcsóbbak legyenek.

Rögtön a közepébe csapok, üzlet vagy utazás miatt vagy itt?

Mindkettő?

Lehet bevételed az Online turizmusból?

 Bármivel is foglalkozol, bármit is tanultál eddig, ha hajlandó vagy új információkat befogadni, időt szánni erre, lehet ez egy B terv, amivel nagyon komoly üzleted lehet. Tudom, mind minden új dologra, új ismeretanyagra rá kell szánni az időt. Ha csak 1-2 órát szánnál erre, hogy eldöntsd érdemes e ezzel foglalkozni, esetleg olyanok véleményét kérdeznéd, akik nem kompetensek ebben, rossz hírem van… Előre szólok, nem fog menni.

Viszont ha megvan a célod, a miérted, a kitartásod, és beengeded az új információkat, meglesz ebben a hited is. És hidd el, nincs lehetetlen. 8 éve foglalkozom ezzel szinte minden nap és megérte. Nézz utánam, és ha vonzó az életem és úgy gondolod neked is tetszene, tarts velem.

Tudok segíteni, hogy elérd a célod!

Fontos információk

Gondolkodtál már azon, hogy pontosan mi is az amiért az időd odaadod? És azon hogy miért mit vagy hajlandó megtenni? És az idődnek mi is a pontos értéke?

GONDOLD VÉGIG TÉNYLEG.

Gondolkodtál már azon kire hallgass?

Segítek picit. Aki olyan életet él, amilyet Te szeretnél magadnak.

Sokan más-más helyzetben vagyunk, de egy biztos, én az időm már régóta annak adom, akivel hasonló a gondolkodásunk, pozitív, őszinte, és szeretne előrébb jutni a céljai felé.

KEZDETEK

    Tíz éve foglalkozom komolyabban az Online Turizmussal. Eleinte a fő cél az volt, hogy olcsóbban utazzak. A kiinduló szempont volt, hogy egységnyi pénzből, hogy kaphatok minél jobb szolgáltatást ár/érték arányban. Volt valamennyi pénzem utazásra, időm, keresgéltem, eldöntöttem hova mennék és kezdetben utazási irodában, később már inkább interneten foglaltam. Persze valljuk be, akkor lehet hogy volt jobb szálloda, vagy azon a pénzen kaphattam volna eggyel több csillagos hotelt, vagy szebb kilátást stb. De nem voltam mostani szemmel nézve elég tapasztalt, tájékozott.

    Most bőség van… Rengeteg információ van a neten. Sok úti beszámolót is olvashatunk. A barátok, ismerősök véleménye számít, őket már tudom ki milyen helyzetben van, ki hány helyen járt előtte, mit szeret stb. Az idegeneknél már érdekesebb. Amikor egy jobb helyen lévő nyaralás után mondja meg hogy oda mindenképp menj, mert az szuper, és előtte volt a Balatonon kétszer, azt inkább hagyjuk.

    A következő kérdések merülnek fel egy utazás szervezése során. Melyik nekem a legjobb úticél, ha megvan melyik a legjobb szálloda? Hogy kapok féláron hotelt, hogy variálhatok a repjeggyel stb. Biztos nincs olcsóbb vagy jobb a pénzemért?

 

Jelen

Rengeteget tanultam, fejlődtem.

 

Akik a kezdetektől ott voltak, fantasztikus fejlődésen mentek át. Akik pedig most kapnak ehhez kedvet, sokkal, de sokkal gyorsabban érhetik el amit szeretnének. Minden elkészült hozzá. A teljes informatikai rendszer több mint 13 éve fejlődik, csak használnunk kell.

De mi is történt. Unokatestvérem által kapcsolatba kerültem egy svájci turisztikai céggel 12 éve. Utazgattunk erre arra előtte is, amennyi idő és pénz volt erre, igyekeztem minél jobban kihasználni a lehetőségeket. 

Egyszerűen próbálom leírni, mert tényleg az.

Eldöntöttem, hogy ettől kezdve, itt költöm el a pénzem, itt foglalok.
Szabadidőmben meg az utazó barátaimnak, miután meggyőződtem róla hogy ez jó és működik (először Budapest Ramada Aquaworld, majd Párizs… de ne ugorjunk ennyire előre), elkezdtem mutogatni mit találtam. És tetszett nekik. És mutattam a weboldalt, mutattam a számláim, fotóim és ők is mentek. És az ő ismerőseik is… és belecsöppentem valamibe, amiről fogalmam sem volt akkor.

És egyszer csak sokan voltunk. Elkezdtem megnézni, hogy mitől is más ez, vagy miért működik ennyire:

1. Az utazáshoz nem kell a vágyat felkelteni az emberekben. Leegyszerüsítve, ha valaki szereti a tengerpartot a pálmafával és van rá pénze és ideje, magától úgyis elmegy. Vagy városlátogatásra, síelni, vagy múzeumba, étterembe…

2. Nem kell termékkel házalni, megtanítani miért is jó az valakinek. És ha elfogy, nem kell megint odavinni. Itt magunkat visszük a nyaralás, telelés helyére 🙂

3. Sosem gondoltam hogy eladok, csak azt hogy „mennyiségi mutogatást végzek” és segítek az utazóknak.

4. Nagy örömmel töltött el, amikor a nyaralásokból hazatértek az emberek, és látszott rajtuk hogy boldogabbak.

Mitől lesz online utazási irodám?

Bárkinek lehet tagsága

– Drága?

Nem gondolnám. Biztos sokkal jobban jártam itt, mintha máshol költöttem volna el a pénzem. Ráadásul itt még az utazásaim alatt is pénzt kerestem, ami máshol nem történt volna meg.

– Nézegetem máshol is az árakat hogy tényleg jó e itt?

Már sok éve nem kell, tudom hogy jó helyen vagyok. Sárga cimkével vannak jelölve a legjobb árasok. Aki akarja, persze ellenőrizheti, de egy 1 órás tájékoztatónál is kétszer legalább elmondom, hogy itt legtöbben ingyen utazunk, mutasson már egy nullás számlát a Bellaggio-ból mondjuk Las Vegasból, mert itt van, nézze már meg, ott voltunk..

– Nem piramisjáték?

Na ez a kedvencem. A cég a jutalékából visszaoszt. Törvényesen, pontosan. Aki nem dolgozik, az nem keres pénzt ennyire egyszerű. Ja és mutassatok már egy olyan piramisjátékot, amelyiben sokmillió hotel benne van…

– Aki nagyon rég elkezdte, annak jobb?

Igen, ha csinált valamit, ha csak utazgatott és nem mutatta meg senkinek, akkor olyan mintha tegnaptól lenne tagsága. Az ismerőseid hallottak már a Firefliesról? Kérdezd meg.

 

5+ millió szállás...

Létrejöt a világ legnagyobb szállás adatbázisa. Mintha óriási utazási irodánk lenne… Kiszolgáljuk a kis, közepes és nagy pénztárcájú ügyfeleket is. Bőség zavarában nehéz választani…

600 körutazás

Nos ha mindig új helyre mennél, akkor itt a lehetőség. Szerintem a sorrenden kell részben gondolkodni, mit tennénk meg előbb vagy később…

Villák, apartmanok

Egy hétre foglalhatók, nagyon jó árakon, közkedvelt számos desztinációban.

Repülőjegyek

920 légitársaság ajánlata  van itt… Szeretem, hogy egy táblázatban látom hogy pár nappal ha előbb indulok, vagy később jövök meg, mennyi lenne a repjegy ára…

Transzfer

Mikrobusztól a személyautóig, reptértől a hotelig és vissza…

Ügyfélszolgálat

Magyarul is, magyar számon ha valakinek ez fontos. Épp most adták ki a diplomákat nyelvismeret nélkül. Hát mit modnja, azért angolul vagy németül a mostani generáció már biztos tud, de itt nem kell.

Kétszer kellett használnom, egyszer Antalyaban, amikro rossz helyere kértem a transzfert, másodszor amikor Rómából mentünk le egy vitolással Szicíliába, és a párom annyira tengeri beteg lett, hogy felhívtam őket, foglaljanak már 2 napra egy szállást valahol Nápoly környékén. Nem volt még ilyen kérés, de megtették, egy Vezúvra néző csodás 4 csillagos hotelben voltunk az ügyfélszolgálat jóvoltából.

Jegyek helyi programokra

Ötletmerítéshezi s jó, hogy egy adott helyen mit is lehet csinálni. Koncert és sporteseményekre is vannak jegyeink.

Autóbérlés

Cirka 500 autókölcsönző cég ajánlatai közül lehet választani. Jelenleg ez a bvilág legnagyobb adatbázisa etéren is.

Cruise

A világ legnagyobb hajóstársaságaihoz foglalhatunk mindenféle régióban.

Érdekel az online üzlet, mit tegyek?

Vegyük fel minél hamarabb a kapcsolatot, és beszéljük át a pontos lépéseit az üzleted felépítésének. Minden információt megkapsz hozzá.

Egyelőre az utazás érdekel

Szuper döntés, próbáld ki, tapasztald meg, és beszéljünk utána, amikor visszajöttél az első utadról velünk. Addigis keress bátran, utazási tapasztalatomal segítek, keress meg nyugodtan.

Készen állsz? Kérdezz tőlem nyugodtan.

Lépj kapcsolatba velem, tudom számtalan kérdés felmerülhetett, hidd el én is hónapokig kérdeztem…