Keress pénzt az online foglalásokból!

Fontos információk

Gondolkodtál már azon, hogy pontosan mi is az amiért az időd odaadod? És azon hogy miért mit vagy hajlandó megtenni? És az idődnek mi is a pontos értéke?  

GONDOLD VÉGIG TÉNYLEG.

 

Gondolkodtál már azon kire hallgass?

Segítek picit. Aki olyan életet él, amilyet Te szeretnél magadnak.

Sokan más-más helyzetben vagyunk, de egy biztos, én az időm már régóta annak adom, akivel hasonló a gondolkodásunk, pozitív, őszinte, és szeretne előrébb jutni a céljai felé.

KEZDETEK

 

Nyolc éve foglalkozom komolyabban az Online Turizmussal. Eleinte a fő cél az volt, hogy olcsóbban utazzak. A kiinduló szempont volt, hogy egységnyi pénzből, hogy kaphatok minél jobb szolgáltatást ár/érték arányban. Volt valamennyi pénzem utazásra, időm, keresgéltem, eldöntöttem hova mennék és kezdetben utazási irodában, később már inkább interneten foglaltam. Persze valljuk be, akkor lehet hogy volt jobb szálloda, vagy azon a pénzen kaphattam volna eggyel több csillagos hotelt, vagy szebb kilátást stb. De nem voltam mostani szemmel nézve elég tapasztalt, tájékozott.

 

Most bőség van… Rengeteg információ van a neten. Sok úti beszámolót is olvashatunk. A barátok, ismerősök véleménye számít, őket már tudom ki milyen helyzetben van, ki hány helyen járt előtte, mit szeret stb. Az idegeneknél már érdekesebb. Amikor egy jobb helyen lévő nyaralás után mondja meg hogy oda mindenképp menj, mert az szuper, és előtte volt a Balatonon kétszer, azt inkább hagyjuk.

 

A következő kérdések merülnek fel egy utazás szervezése során. Melyik nekem a legjobb úticél, ha megvan melyik a legjobb szálloda? Hogy kapok féláron hotelt, hogy variálhatok a repjeggyel stb. Biztos nincs olcsóbb vagy jobb a pénzemért?

 

 

 

Jelen

Rengeteget tanultam, fejlődtem.

 

Akik a kezdetektől ott voltak, fantasztikus fejlődésen mentek át. Akik pedig most kapnak ehhez kedvet, sokkal, de sokkal gyorsabban érhetik el amit szeretnének. Minden elkészült hozzá. A teljes informatikai rendszer 9 éve fejlődik, csak használnunk kell, kész egy olyan oktatási rendszer, ami rengeteg időt spórol meg nekünk. És nem csak időt, a pontos lépésről lépésre való tudást is megadja, mi is a feladatunk és hogy csináljuk. Sosem gondoltam volna hogy ennyire előre jutunk…

De mi is történt. Unokatestvérem által kapcsolatba kerültem egy svájci turisztikai céggel 8 éve. Utazgattunk erre arra előtte is, amennyi idő és pénz volt erre, igyekeztem minél jobban kihasználni a lehetőségeket. 

Egyszerűen próbálom leírni, mert tényleg az. 

Eldöntöttem, hogy ettől kezdve, itt költöm el a pénzem, itt foglalok.
Szabadidőmben meg az utazó barátaimnak, miután meggyőződtem róla hogy ez jó és működik (először Budapest Ramada Aquaworld, majd Párizs… de ne ugorjunk ennyire előre), elkezdtem mutogatni mit találtam. És tetszett nekik. És mutattam a weboldalt, mutattam a számláim, fotóim és ők is mentek. És az ő ismerőseik is… és belecsöppentem valamibe, amiről fogalmam sem volt akkor.

És egyszer csak sokan voltunk. Elkezdtem megnézni, hogy mitől is más ez, vagy miért működik ennyire:

1. Az utazáshoz nem kell a vágyat felkelteni az emberekben. Leegyszerüsítve, ha valaki szereti a tengerpartot a pálmafával és van rá pénze és ideje, magától úgyis elmegy. Vagy városlátogatásra, síelni, vagy múzeumba, étterembe…

2. Nem kell termékkel házalni, megtanítani miért is jó az valakinek. És ha elfogy, nem kell megint odavinni. Itt magunkat visszük a nyaralás, telelés helyére 🙂

3. Sosem gondoltam hogy eladok, csak azt hogy “mennyiségi mutogatást végzek” és segítek az utazóknak.

4. Nagy örömmel töltött el, amikor a nyaralásokból hazatértek az emberek, és látszott rajtuk hogy boldogabbak.

Mitől lesz online utazási irodám?

Bárkinek lehet tagsága

– Drága?

Nem gondolnám. Biztos sokkal jobban jártam itt, mintha máshol költöttem volna el a pénzem. Ráadásul itt még az utazásaim alatt is pénzt kerestem, ami máshol nem történt volna meg.

– Nézegetem máshol is az árakat hogy tényelg jó e itt?

Már sok éve nem kell, tudom hogy jó helyen vagyok. Aki akarja, persze megteheti, de egy 1 órás tájékoztatónál is kétszer legalább elmondom, hogy itt legtöbben ingyen utazunk, mutasson már egy nullás számlát a Bellaggio-ból mondjuk Las Vegasból, mert itt van, nézze már meg, ott voltunk..

– Nem piramisjáték?

Na ez a kedvencem. A cég a jutalékából visszaoszt. Törvényesen, pontosan. Aki nem dolgozik, az nem keres pénzt ennyire egyszerű. Ja és mutassatok már egy olyan piramisjátékot, amelyiknél van saját bankkártya, és pl. a Hilton is benne van… 

– Aki nagyon rég elkezdte, annak jobb?

Igen, ha csinált valamit, ha csak utazgatott és nem mutatta meg senkinek, akkor olyan mintha tegnaptól lenne tagsága. Az ismerőseid hallottak már a Firefliesról? Kérdezd meg.

  

Több mint 2 millió szállás

Hozzáférünk már lassan 100 utazási nagyker ajánlatához, mintha utazási iroda lennénk. 

Síutak

Aki szereti a téli sportokat, tud keresgetni a szállásajánlatok között. 

Repülőjegyek

920 légitársaság ajánlata  van itt… Szeretem, hogy egy táblázatban látom hogy pár nappal ha előbb indulok, vagy később jövök meg, mennyi lenne a repjegy ára…

Autóbérlés

Több mint 500 cég ajánlatait tudom megnézni…

Transzfer

Mikrobusztól a személyautóig, reptértől a hotelig és vissza…

Biztosítás

Aki szeretne kötni az ERV-n keresztül itt is megteheti, nagyon jó áron.

Jegyek helyi programokra

Ezt ötletmerítésre is használom, meg ugye nem baj ha nem kell órákat sorban állni pl. a Kolosszemunál Rómában, mert meg van a jegyem és nem kel la pánztárnál várni?

Ügyfélszolgálat

Magyarul is, magyar számon ha valakinek ez fontos. Épp most adták ki a diplomákat nyelvismeret nélkül. Hát mit modnja, azért angolul vagy németül a mostani generáció már biztos tud, de itt nem kell.

Kétszer kellett használnom, egyszer Antalyaban, amikro rossz helyere kértem a transzfert, másodszor amikor Rómából mentünk le egy vitolással Szicíliába, és a párom annyira tengeri beteg let, hogy beszóltam, foglaljanak már 2 napra egy szállást valahol Nápoly környékén. Nem volt még ilyen kérés, de megtették, egy Vezúvra néző csodás 4 csillagos hotelben voltunk az ügyfélszolgálat jóvoltából.

 

Érdekel az online üzlet, mit tegyek?

Vegyük fel minél hamarabb a kapcsolatot, és beszéljük át a pontos lépéseit az üzleted felépítésének. Minden információt megkapsz hozzá.

Egyenlőre az utazás érdekel

Szuper döntés, próbááld ki, tapasztald meg, és beszéljünk utána, amikor visszajöttél az első utadról velünk. Addigis keress bátran, utazási tapasztalatomal segítek, keress meg nyugodtan.

Készen állsz?
Kérdezz tőlem nyugodtan

Lépj kapcsolatba velem, tudom számtalan kérdés felmerülhetett, hidd el én is hónapokig kérdeztem…