Hello,

A barátoknak merko vagyok

Miért gondolom hogy tudok segíteni neked?

31 országba jutottam el több mint 26 év alatt. Tudom ez valakinek nem sok, valaki mosolyog rajta, de úgy gondolom sok tapasztalatot szereztem már, ami sokaknak segíthet.

(Amerikai Egyesül Államok, Andorra, Ausztria, Belgium, Csehország, Egyesült Királyság, Egyiptom, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Jugoszlávia, Kambodzsa, Kenya, Kuba, Lengyelország, Marokkó és Szaharai Arab Demokratikus Köztársaság, Montenegró, Olaszország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Vatikán)

További terveim:

Mit is csinálok?

k

Blogot írok

www.utazasspecialista.hu oldalon tudsz útleírásokat olvasni tőlem

Youtube-on rövid filmek

Számos utazásomról készítettem már kisfilmet, keress rám a youtubon, és meríts ötletet a következő utadhoz

g

8 éve szinte minden nap tanulok az utazásokról

Folyamatosan keresem az új uticélokat. Folyton beszélek profi utazókkal, idegenvezetőkkel és a világ számos pontján élő emberekkel, hogy még több embernek tudjak segíteni utazásában

Világjáróknak kalandozóknak c. könyv

2005-ben jelent meg a könyvem az utazóknak, írom a következő kötetét

Útikönyvek

Számos uti és utazással kapcsolatos albumban, könyvben szerepel a nevem. Igen, el is olvastam őket és még sokat azok közül is, amib készítésében nem volt részem 🙂 

Utazó ismerősök, barátok

Mindig kerestem az utazó, kalandozó emberek társaságát. Sokukkal sztorizgatom egy kávé mellett, és átbeszéljük hol mi okozta a legnagyobb élményt, hova és miért mennénk.

Könyvet írtam, de már készül a következő

utazással kapcsolatos könyvben szerepel a nevem

Youtube kisfilm

film megtekintés (2020. 04. hóig)

Egy emberélet nem elegendő ahhoz, hogy a földgolyóbist, vagy annak akár csak a negyedét is, bejárja és megcsodálja.

– Dimitri Verhulst

Utaznál?

Igen, tudom hogy aki elkezdi az utazásokat, kalandokat, az midnig menne. Jómagam is így vagyok vele. Vannak évek, amikor rengeteget megyünk, és nem bírjuk abbahagyni. Szólnak a barátok, hogy figyu, van egy hely a yachton Korzikakerüléshez mit szólsz? Vagy megyünk Dél-Amerikába, és én kérdezem, mikor, és jöhetek e, beférek e a csapatba. Van hogy más a fontos és inkább a kisfiammal sétáltam az utcán. Egy biztos, amint nagyobb lesz, alig várom hogy levihessem az élményparkokba, amit szerintem nem is a gyerekeknek építettek, hanem a “nagy gyerekeknek”. 

 

 

 

 

Kívánom, hogy alakuljon úgy az életed, hogy oda mehess, és olyan élményeid legyenek, amit Te szeretnél magadnak.

Ezekben az országokban jártam

AFRIKA

AMERIKA

ÁZSIA

EURÓPA